Tartalomhoz

Szolgáltatások bemutatása: Kárpit tisztítás

Kárpit tisztítás és autóápolás csomag a CleanCar Autóápolás partnereinél

A CleanCar Autóápolás a kárpit tisztításban is más elvet képvisel, mint a szokásos “összevizezzük majd visszaadjuk az ügyfélnek” kárpit “tisztító” szolgáltatók. Nálunk a kárpit tisztítás több lépésből áll, minimális vízfelhasználással valamint környezetbarát kárpit tisztító szerrel történik, végezetül teljesen száraz állapotban adjuk vissza a kedves Ügyfélnek. Télen és nyáron is!

Lássuk is hogyan épül fel és milyen összetevőket tartalmaz ez a szolgáltatásunk:

Megtisztítjuk és ápoljuk  a kocsi külsejét és belsejét, gőzös és vizes kárpittisztítással tisztítjuk padló-, ülés- és csomagtartó kárpitot. Valamint ajándékba fertőtlenítjük a jármű klíma- és levegőrendszerét illetve az utasterét is, hogy egy tiszta, jó illatú és fertőtlenített autót kapj vissza teljesen száraz állapotban!

  • Külső tisztítás és ápolás: Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása.
  • Belső tisztítás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása (szilikon mentes), falcok tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, gumiszőnyegek tisztítása
  • Kárpit mélytisztítás: vizes – vegyszeres kárpit tisztítás valamint foltmentes SZÁRÍTÁS ipari szárítógéppel.

Alábbi partnereinknél érhetőek el Kárpit tisztítás szolgáltatásaink:

Leave a Reply

%%footer%%