Tartalomhoz

Irány Nyugat! Üdvözöljük első németországi partnerünket!

Hosszú távú terveinkben szerepelt ugyan az Európai Unión belüli terjeszkedés, de meglepő módon hamarabb jött el ennek az ideje!

A franchise részleg indítása után alig 2 évvel sikerült egy németországi partnerrel is szerződést kötni és így Münchenben indul az első németországi CCA-CleanCar Autóápolás partner. A nyugati nyitás miatt a nevünket is az EU-ban nemzetközivé kell tenni, így leszünk arra felé CCA-Carcosmetic néven leszünk ismertek. A logó és a név is sokmindenben hasonlít.

Egy valami viszont nem változik: a vízmentes-környezetbarát magyar autókozmetikai eljárások és a technológia. Ez azért is nagy dolog, mert nem egy külföldi szolgáltatás jön be Magyarországra (mint általában), hanem tőlünk indul egy innovativ, zöld eljárás ami hamarosan egész Európában ismert és elismert lesz!

Mi nem állunk meg azonban ennél!
Folyamatosan fejlesztünk és egyre újabb és újabb szolgáltatásokat biztosítunk partnereinknek és ezáltal minden Ügyfelünknek is. Következő hónapokban (közel egy év tesztelés után) például egy európai (de lehet világ-) újdonságot fogunk bemutatni a mobilis-vízmentes-zöldtech autóápolás terén.

München is csak az első lépcső! Folynak már megbeszélések Wales-ből is, de keresünk partnereket MINDEN németországi nagy- és kisvárosból, valamint MINDEN európai ország magyar közösségéből is!

CSATLAKOZZ TE IS!
VÁLLALKOZZ A JÖVŐDBE!
EGY JOBB VILÁGÉRT
!

Különleges Ajánlat

INDÍTS SAJÁT AUTÓKOZMETIKAI VÁLLALKOZÁST

Szeretnél saját lábadra állni, fő- vagy mellékállásban vállalkozni? Mi segítünk mindenben! Kattints a lenti gombra!

Leave a Reply

%%footer%%