Tartalomhoz

CleanCar Autóápolás Technológiai Partner program

Mindannyiunk számára fontos a “több lábon állás” és a stabil bevétel. Illetve különösen fontos (és egyre fontosabb) a környezetvédelem is. Ezzel a lehetőséggel mindezt kombinálni lehet még a modern, vízmentes és zöld autóápolással!

Ismerd meg az új programunk!

Ez egy kis befektetési igényű, egyéni vállalkozóknak vagy cégeknek kitalált lehetőség, hogy egy új, környezetbarát, vízmentes technológiát megismerjen és alkalmazzon kiegészítő tevékenységként és így új szolgáltatásokat tudjon ügyfeleinek nyújtani franchise kötöttségek nélkül.

A technológia előnyei:

  • A szolgáltatás működtethető mobilisan, műhelyben vagy a kettő kombinációjában is.
  • a tisztítás és az ápolás egy új nanotechnológiás, vízmentes és 100% környezetbarát módszerrel történik (nincs sampon, vödör és víz) és mindezt nemcsak fix helyen, hanem akár a gépjármű PARKOLÁSI helyén is végre tudjuk hajtani.
  • A gépjárművek tisztítása hozzáadott víz felhasználása nélkül történik. A hagyományos autómosási technikákhoz képest minden autómosásnál kb. 120 liter ivóvizet spórolunk meg.
  • A tisztítás közben környezetkímélő anyagokat alkalmazunk. Az általunk használt termékcsalád környezetbarát, így a CLEANCAR AUTÓÁPOLÁS környezetkímélő alternatívát nyújt a hagyományos autótisztítási eljárásokkal szemben.
  • Nincs szükség egyéb komoly befektetésekre, vízelvezetésre, tisztító berendezésekre, stb.

A CLEANCAR AUTÓÁPOLÁS Franchise rendszertől eltérően, a Technológia Partner csak a szereket és a technológiát alkalmazza, nincsenek kötöttségei a Franchise rendszer felé. Így önállóan a saját és meglévő vállalkozásába tudja integrálni az új szolgáltatásokat.

Ezáltal viszont nem tudja igénybe venni a Franchise rendszerünk előnyeit. Nincs Arculat-, Marketing– és Online Megjelenés csomag (ezekkel valószínűleg már rendelkezel), továbbá nincs Marketing Stratégia átadása, illetve nincs Szakmai és Marketing tanácsadás és ennek folyamatos jelenléte a szerződés időtartalma alatt.
Amennyiben ezeket is szeretnéd akkor a másik rendszerünk ajánlom inkább számodra:

A Technológiai Partner egy ALAP Kezdőcsomagot vásárol. Ez tartalmazza az ÖSSZES olyan elemet, bevezető képzést,  ami ahhoz szükséges, hogy a meglévő vállalkozását tudja bővíteni. A vállalkozás üzemeltethető mobil-, műhely- (vagy mindkettő) autókozmetikaként.
Az Alap Kezdőcsomag tartalmazza ezen Vállalkozás elindításához szükséges oktatást, kezdő alapanyag- és eszközmennyiséget.
(ez az Alap Kezdőcsomag eltérő a franchise rendszerünk kezdőcsomagjától)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed töltsd ki az alábbi Űrlapot (minden kötöttség nélkül) és felvesszük Veled a kapcsolatot!

A komoly érdeklődőknek további részletek a telefonos vagy személyes megbeszélés után emailban/írásban kerülnek átadásra és üzleti titoknak minősülnek.

Récsi Zsolt
Clean Car Autóápolás tulajdonos / alapító

Tel: 06-30-8271855
E-mail: franchise@cleancarautoapolas.com

Leave a Reply

%%footer%%