Tartalomhoz

CCA-SiO2 az innovatív új szolgáltatásunk!

Kedves Ügyfeleink és Partnereink!

Szeretném bemutatni az új, környezetbarát-, innovatív-, vízmentes-, modern szolgáltatásunkat:

CCA-Sio2 kerámia tartalmú gyorsápoló

Miért is új ez a szolgáltatás?

  • Víz- és karcmentesen tisztítjuk meg a járművet ( kevesebb mint 3 dl folyadék felhasználásával) – ez csak a CCA-Cleancar Autóápolás Technológiáival lehetséges!
  • Kerámia tartalmú technológiát alkalmazunk – kerámia tartalmú tisztító és ápoló szolgáltatás, amivel túllépünk a gyorswaxok korszakán!
  • Sima felületet képez, miközben fokozza a fényt. – extra fényességet és tükröződést biztosít.
  • Fejlett SiO2 technológia, amely fokozottan taszítja a vizet. – Fokozott hidrofób hatás, ezáltal nem áll meg a víz a felületen és nem tudja kifejteni káros hatásait (vízkő nem marad, segíti a korrózió elkerülését.
  • Extra UV védelmet biztosít a fényezésnek. – a nap az UV által károsítja- és fakóvá teszi hosszú távon a fényezést.
  • Segít megóvni a felületet a környezeti hatásoktól, ellenállóbbá teszi a savas, lúgos behatásokkal szemben. – mivel a CCA-SiO2 technológiánk az eljárás során egy vékony védő réteget képez a felületen a rovar maradvány, madár ürülék és egyéb szennyeződések először a védőréteget érik, így kevésbé vagy egyáltalán (folyamatos ápolás esetén) nem károsítják a gépjármű felületét.
  • Tartóssága legalább 2 hónap. – folyamatos ápolás esetén a tartósság fenntartható az autó élettartamának végéig.
  • Alap szolgáltatás, amely CSAK és KIZÁRÓLAG Partnereinknél elérhető! – technológiánkat nem adjuk tovább és máshol nem alkalmazzák! Az alkalmazott termék és használata SEM elérhető.

Videó a szolgáltatás hatékonyságáról

Az új szolgáltatás célja

A fejlesztés kezdetekor szerettem volna valami új-, modern technológiát és eljárásrendet kialakítani. Számtalan termék, hígítási arány és alkalmazás gyakorlás után, közel egy évbe telt mire sikerült a hatékony, környezetbarát, folt- és hologram mentes (sok wax okoz ilyet – nem megfelelő használat esetén), felhasználó- és pénztárca barát eljárást létrehozni.

A nagyobb volumenű és drágább szolgáltatások (tartós Kerámia Bevonat és Hibrid-Kerámia Wax) esetén már számtalan helyen és termékkel alkalmazzák a kerámia tartalmú autóápoló termékeket és sealenteket. De kifejezetten jól működő, vízmentes és ár-érték arányban is hatékony szert és -ami fontosabb- ennek telepítését senki nem csinálta. Eddig!

A terméket (önmagában nem használható amúgy sem) senki ne keresse, ez egy szolgáltatás (!) ami -nem győzőm hangsúlyozni- CSAK a CCA-CleanCar Autóápolás Partnereinél elérhető!


!!!Fontos megjegyzés!!!  
A szolgáltatás NEM egyenlő a tartós Kerámia Bevonattal és a Hibrid-Kerámia Wax-al és ezek szolgáltatásaival.
Termékként nem elérhető!


Viszont ha Te is szeretnél egy olyan vállalkozást indítani ami innovatív, környezetbarát, válságálló és maximálisan a partnereit támogatja akkor CSATLAKOZZ franchise hálózatunkhoz!


Különleges Ajánlat

INDÍTS SAJÁT AUTÓKOZMETIKAI VÁLLALKOZÁST

Szeretnél saját lábadra állni, fő- vagy mellékállásban vállalkozni? Mi segítünk mindenben! Kattints a lenti gombra!Leave a Reply Cancel reply

%%footer%%