Tartalomhoz

CCA-BLOG

Kedves Olvasó!

Üdvözlünk a CCA-BLOG olvasói között! A blogunk központi témája a környezetvédelem, a víztakarékosság fontossága és az innovatív technológia a modern autóápolásban !


Blogok, cikkek, hírek!RÓLUNK
A CCACleanCar Autóápolás franchise célja egy országos mobil- és nem mobil környezetbarát autókozmetikai partnerhálózat létrehozása.
A technológiánk következményeként nem szennyezzük a környezetet, a gépjárművek tisztítása minimális vízfelhasználással történik (120-150 liter helyett 2-3 deciliter), mivel a folyamat nem igényel hozzáadott vizet! Ennek ellenére -másokkal ellentétben- tudjuk biztosítani a normál autókozmetika színvonalat, illetve a szakmai támogatás miatt ezt tovább adjuk partnereinknek is valamint folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásokat.
2018-ban egyetlen helyen lévő CCACleanCar Autóápolás a 2019 év folyamán további hat taggal bővült, így az év végét 7 városban megtalálható partneri hálózattal zártuk. A 2020-as év nehéz volt, de mint egy gazdasági válság álló vállalkozás minden partnerünk egész évben tudott dolgozni és sikerült is tovább bővülni!
2021-ben ezt a növekedést szeretnénk folytatni a további csatlakozó vállalkozók segítségével. 2021 július elejéig már 21 magyarországi és 2 németországi partnerrel rendelkezünk!

2020-ban beigazolódott, hogy ez egy gazdasági válság álló vállalkozás. Partnereink egész évben folyamatosan tudtak dolgozni!

Környezetbarát tevékenységünk egyik legfontosabb eleme, hogy míg 2018-ban 33.000 liter, 2019-ben 122.000 liter, 2020-ban már 349.000 liter értékes ivóvizet takarítottunk meg közösen az országos partnereinkkel és a minket választó kedves Ügyfeleink segítségével.


%%footer%%