Tartalomhoz

Clean Car – Autóápolás rendelésre

Nincs ideje vagy nincs kedve egy autómosóban várakozni?

Rendelje  HÁZHOZ az autóápolást!

 A tisztítás és ápolás egy új nanotechnológiás, vízmentes és 100% környezetbarát módszerrel történik (nincs sampon, vödör és víz) amely során a koszos, poros autó újra tiszta lesz és a gyorswaxnak köszönhetően eredeti, régi fényében fog tündökölni a tulajdonos legnagyobb örömére. Ráadásul az autó egy vékony védőréteget is kap amely segíti megóvni a fényezést az időjárás viszontagságaitól. A műanyagok, üvegek és gumiabroncsok is hasonló, prémium minőségű, szilikonmentes ápolást kapnak.

És ez mind beletartozik alapszolgáltatásokba!

 Mindezeken túl, a szolgáltatások igénybevételéhez nem szükséges elmozdulnia az autójával!

 

A megbeszélt időpontban és igényelt helyszínen autóját teljes felszereltségű gépjárművel keressük fel, amely rendelkezik a tökéletes munkavégzéshez szükséges összes berendezéssel, eszközzel és anyaggal. A mosás idejére mindössze erre van szükségünk: az autó megtisztításához egy-két parkolóhelynyi éppen használaton kívüli területre.

 

Miért előnyös ez Önnek?

  •  nem kell utaznia az autóápoló műhelybe, ki sem kell mozdulnia otthonról, mert a járműveket technológiánknak köszönhetően a parkolás helyszínén meg tudjuk tisztítani. Teljesen biztonságos, karcmentes mosást kínálunk.
  • nem kell sorban állnia, hogy autója megkapja a törődést
  • nem lesz vizes és ezáltal száradás után foltos az autója, hogy még percekig fényesítse
  • a szolgáltatások alapból tartalmazzák a máshol prémium szolgáltatásokat
  • nincs kiszállási díj, a kért szolgáltatás árát kell csak megfizetnie (Tata, Tatabánya, Vértesszőlős, Szomód, Baj területén)

 

A gépjárművek mosása vízfelhasználás nélkül történik. A hagyományos autómosási technikákhoz képest minden autómosásnál kb. 120 liter ivóvizet spórolunk meg.

A mosás közben kizárólag környezetkímélő anyagokat alkalmazunk. Az általunk használt Lotus termékcsalád 100%-ban környezetbarát, így a Clean Car környezetkímélő alternatívát nyújt a hagyományos autótisztítási eljárásokkal szemben.

A Clean Car a legmodernebb nanotechnológián alapuló eljárásokat használja. Ezzel kívánjuk ügyfeleinknek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtani és a maximális elégedettséget kiérdemelni.Tel: 06-30-613-8747VISSZA A CIKKEKHEZ

<span>%d</span> blogger ezt szereti: