Eleged van a napi robotból?

Szeretnél a saját főnököd lenni?

mutatjuk a megoldást!

Vállalkozz a jövődbe!

Rólunk

Cégünk környezetbarát, saját fejlesztésű eljárással és nanotechnológiás tisztító rendszerrel nyújt mobil- vagy műhely autókozmetikai szolgáltatást Franchise Partnereink segítségével.

Egy olyan franchise vállalkozás vagyunk, melynek célja, hogy folyamatos fejlesztéssel, szakmai tapasztalatunk és tudásunk átadásával egy országos és európai környezettudatos autókozmetikai partnerhálózatot hozzunk létre.

A CCA–CleanCar Autóápolás alapfilozófiájához tartozik környezetünk védelme. Technológiánknak köszönhetően minimális vízfelhasználással (2-3 dl), karcolás mentesen és magas színvonalon biztosítjuk az autótisztítást.

Környezettudatosság

Nanotechnológia

3dl víz / Auto

KÍVül és belül

karcolás mentesen

Rólunk

Cégünk környezetbarát, saját fejlesztésű eljárással és nanotechnológiás tisztító rendszerrel nyújt mobil- vagy műhely autókozmetikai szolgáltatást magánszemélyek részére. 

Egy olyan franchise vállalkozás vagyunk, akik folyamatos fejlődéssel, szakmai tapasztalatunk és tudásunk átadásával egy országos és európai környezettudatos autókozmetikai partnerhálózat létrehozásán dolgoznak nap, mint nap.

A CCA–CleanCar Autóápolás alapfilozófiájához tartozik környezetünk védelme. Technológiánknak köszönhetően minimális vízfelhasználással (2-3 dl), karcolás mentesen és magas színvonalon biztosítjuk az autótisztítást.

Környezettudatosság

Nanotechnológia

3dl víz / Auto

KÍVül és belül

karcolás mentesen

PARTNEREK

Franchise partnereink által működetett környezetbarát autókozmetikáink országos és nemzetközi szinten is több, mint 30 helyszínen megtálalhatóak: Magyarországon, Ausztriában, Németországban és hamarosan Svájcban is!

Franchise

Támogasd a környezetet egy prémium, víztakarékos, nanotechnológiás autókozmetika nyitásával!

A 2018-ban induló, évről évre bővülő vállalkozásunk növekedését bizonyítja, hogy immáron 29 hazai és 3 német és 1 ausztriai partnerrel rendelkezünk.

Komplex, előre kidolgozott koncepciók és szolgáltatások átadásával, marketing terv biztosításával, továbbá tanácsadással, elméleti és gyakorlati oktatással támogatjuk franchise partnereinket.  


Csatlakozz hozzánk, vállalkozz a jövődbe!

Egyszeri bekerülési költség

Tréning

Választható csomagok

Teljes értékű kezdő csomag

Kétféle, minden szükséges összetevőt tartalmazó csatlakozási csomagunk közül választhatsz!

ALAP CSATLAKOZÁSI CSOMAG

Belépő szintű csomagunk minden szükséges eszközt, szert és egy komplex marketing tervet tartalmaz.

BŐVÍTETT CSATLAKOZÁSI CSOMAG

Az alap csatlakozási csomagunk magasabb darabszámú, kiterjesztett verziója.

Nézz meg franchise videónkat, amely rólunk, de Neked szól!

A videóban megismerhetsz minket és tevékenységünket! 

GYIK

A teljesen sáros autó (off-road, vadász) nagyon ritka (sima mosóba sem nagyon engedik be, mert eldugulhat a rendszer), kb 0.1 %-a az autóknak. Az autók 99.9%-át meg lehet tisztítani a mi technológiánkkal.





sáros autó

Megfelelő professzionális szerekkel és megfelelő alkalmazással (amit az oktatáson megtanítunk) a víz nélküli autóápolás nem karcolja a felületet! Nem mellékesen a gépjárművek fényezése és lakkozása nem tojáshéj és nem cukor bevonattal van ellátva. Nem sérül az azért olyan könnyen (megfelelően kezelve). A gyártók több tíz évre tervezik az autóikat és ennek megfelelő “bevonattal” látják el, ami ellenáll az időjárás és a közlekedés viszontagságainak. Viszont pont ezért a fényezést és a lakkozást ápolni és védeni kell! Ebben is járunk mi élen!

Nem, természetesen nem! Mivel az időddel Te rendelkezel, és szabadon osztod be.

Nem, az Oktatásunk során megfelelő tudást tudsz szerezni a szerek és eszközök hatékony és szakszerű alkalmazásához.

Nem tudunk termék mintát adni, mivel nem tisztítószereket forgalmazunk, hanem a komplett rendszert lehet a Csatlakozási Díjjal megvásárolni.

Nem, sajnos nem elég. Az Űrlapban található választási lehetőségeknél lévő minimális összeg szükséges a kezdéshez, azonban (egyéni igényeket kivéve) nem szükséges további befektetés. Egyéb vállalkozási formákhoz képest ez a befektetés elenyésző összegű, megtérülése is nagyon pozitív – további befektetés nélkül is a befektetett összeg többszöröse kitermelhető.
Részletfizetés 55% (Alap csatlakozási csomag esetén) 66.5% (Bővített Csatlakozási Csomag esetén) befizetése után érhető el! (további információ az részletes Üzleti Ajánlatban az Űrlap kitöltése és a telefonos egyeztetés után érhető el)
Azonban tudjuk ajánlani Hitel Ügyintéző Partnerünket a Hitelnet-t, ahol a kalkulátoruk és ügyintézőik segítségével hozzá juthatsz kedvezményes hitelhez.

(https://hitelnet.hu/hitelkalkulator/)

Nem, természetesen nem. A termékeket, szereket a fogyás mértékében egyesével is lehet rendelni forgalmazói áron. Második évtől pedig 10% kedvezménnyel.

A Csatlakozási Csomagokban lévő eszközökkel és termékekkel közel négyszeres mennyiségű bevétel termelhető ki (csomagtól függően és rengeteg hozzáadott munkával) további szerek és eszközök beszerzése nélkül! Az Alap Csatlakozási Csomagból több, mint 10.000.000 Ft, a Bővített Csatlakozási Csomagból több, mint 15.000.000 Ft termelhető ki – természetesen munka szükséges hozzá!

Először töltsd ki az alább található Űrlapot, vagy küldj egy rövid üzenetet (Név, e-mail cím, telefonszám, igényelt vállalkozási helyszín) a következő e-mail címre:
franchise@cleancarautoapolas.com

Mivel az Alap Csatlakozási Csomag összegével a szerződés időtartamára minden összetevőt megvásárol a partnerünk, ezért nem kérünk további díjakat és nem kerül egyéb költségbe a vállalkozása, minden bevétel a partneré! (2021.09.01-től érvényes.)

Hírek