Tartalomhoz

2021. januárban 4 új partner szerződés került aláírásra

A 2021-es évet nagyon sikeresen indítottuk : 2021 januárban 4 új partner szerződés került aláírásra, így az alábbi településeken és vonzáskörzetükben indul CCA-CleanCar Autóápolás franchise partner!

  • CleanCar Autóápolás Pécs 2021. február 1-el kezdte meg működését és az ügyfelek maximálisan megvannak elégedve a szolgáltatásaival. Máté nagyon elhivattott és motivált, hogy egy kiváló mobil – és a későbbiekben – fix autókozmetikát hozzon létre Pécsett!
  • CleanCar Autóápolás Paks 2021. március 1-el kezdi majd meg működését Pakson és északi vonzáskörzetében. Barna és üzlettársai kezdetben mobilan, majd bővítve szolgáltatásai körét fix helyen is szeretnének dolgozni.
  • CleanCar Autóápolás Tolna 2021. március 1-el kezdi majd meg alap és prémium szolgáltatásainak biztosítását Tolna és vonzáskörzetében. Sándor és családja Alap, Prémium és Polírozás szolgáltatásokat is fog nyújtani leendő Kedves Ügyfeleinek.
  • CleanCar Autóápolás Szekszárd szintén 2021. március 1-el kezdi majd meg működését Szekszárd és vonzáskörzetében. Sándor és családja Alap, Prémium és Polírozás szolgáltatásokat is fog nyújtani leendő Kedves Ügyfeleinek.

Sok sikert kívánunk mindannyiuknak és mindent megteszünk részünkről, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni!

Csatlakozz Te is!

Vállalkozz a jövődbe!

Különleges Ajánlat

INDÍTS SAJÁT AUTÓKOZMETIKAI VÁLLALKOZÁST

Szeretnél saját lábadra állni, fő- vagy mellékállásban vállalkozni? Mi segítünk mindenben! Kattints a lenti gombra!

Leave a Reply

%%footer%%