Üzleti ajánlat – Nyiss saját autókozmetikát

Clean Car Autóápolás üzleti modell


Ez egy kis befektetési igényű, egyéni vállalkozóknak vagy cégeknek kitalált lehetőség. Személyes támogatással, tanácsadással és oktatással.


Az üzleti modell lényege, hogy a tisztítás és az ápolás egy új nanotechnológiás, vízmentes és 100% környezetbarát módszerrel történik (nincs sampon, vödör és víz) és mindezt nem csak fix helyen, hanem a gépjármű PARKOLÁSI helyén is végre tudjuk hajtani.


“Legyél a saját főnököd, dolgozz annyit amennyit akarsz!”


Ha akarsz megcsinálhatsz több autót egy nap, vagy csak egyet, vagy aznap piackutatást végzel, ügyfél kereséssel foglalkozol, stb. Mind csak RAJTAD múlik!

Miért érdemes Clean Car “Autómosót” nyitnod?

 • Alacsony befektetési igény – megfelelő tőkével akár több területen is nyithatsz üzletet, fejlesztheted meglévő kozmetikád vagy létrehozhatsz egy komplett felszereltségű autókozmetikát.
 • Az induló csomag mindent tartalmaz amire szükséged van, nem kell kitalálni semmit.(vállalkozói ügyintézés, oktatás, termékek, honlap, stb.)
 • Nem szükséges milliós befektetés (legkisebb csomagjaink millió alatti összegben)
 • Gyors kezdés (akár 1 hét)
 • Rövid megtérülési idő (kb. 4-6 hónap)
 • Nagy haszon (min. 10x-es!!! azaz minimum 1000 %)
 • Alacsony anyagköltség autónként (100-150 forint)
 • Mobilis szolgáltatásként is tudod alkalmazni.
 • Új piac, új trend
 • Új helyszínek, nem vagy helyszínhez kötve, az egész vonzáskörzet a tiéd lesz.
 • Víz nélküli, környezetbarát, akár mobil- akár fix autókozmetika – innovatív szolgáltatás, új célpiac
 • Környezetvédelem – egyre elterjedtebb igény a fogyasztók részéről, egyre több támogatás az EU területén (egy autó lemosása vízzel 120 liter ivóvízbe kerülne, nálunk nulla liter!)
 • A versenyképes árral és a mobilitás lehetőségének kényelmével számos ügyfelet (magánszemélyek és cégek) tudsz szerezni akár fix mosókkal “körbeépített” városban és vonzáskörzetében is.
 • Üzemelő autókozmetikák és autómosók is csatlakozhatnak ha környezetbarát, alacsony anyagköltségű munkafolyamatokat szeretne alkalmazni és minőségi valamint prémium termékeket szeretne használni alacsony áron.
 • Teljesen magyar franchise, tapasztalatok alapján felépítve és kidolgozva. (nem irodából kitalálva)

Mi kell hozzá?

 • dolgozni akarás
 • egy „B” kategóriás jogosítvány és egy személyautó. A felszerelés elfér egy 300 literes csomagterű autóban is.
 • csatlakozz a Clean Car Autóápolás-hoz! Franchise rendszerű működéssel.

Hogy tudsz csatlakozni?

 • Egyéni vállalkozóként, amelynek elintézésében, adóügyi alapkérdésekben és mintaokmányokban is segítünk.
 • Csatlakozási díj megfizetésével, amely a vállalkozásod kezdeti befektetése és tartalmaz MINDEN összetevőt ami szükséges ahhoz, hogy elindítsd vállalkozásod! Ebben benne van a kezdeti joghasználat, az anyagköltség, oktatás, honlap és facebook oldal, bevált marketing stratégia és a kezdeti reklám tevékenység. (A Csatlakozási díj 2-3 hónap alatt vissza is termelhető)
 • Ennyi, egyéb kezdeti díjak nincsenek.
 • A második hónaptól van fix havi Tagsági (franchise) díj, amely továbbra is biztosítja a joghasználatot (Clean Car Autóápolás), a honlap és facebook fenntartást, folyamatos szakmai támogatást.

Előnyök a Csatlakozó (Átvevő) számára

 • Ismert, bejáratott üzletpolitika  Az átvevő egy olyan védőernyő alatt tevékenykedik, ami már kipróbált. A márkavédjegy mellett a vállalkozó különböző jogokat gyakorolhat, magáénak tudhat egy már működő vállalkozási formát, hozzáfér a szolgáltatások végrehajtásának információihoz és a többi bevált trükkhöz és tapasztalathoz amik egyébként a Clean Car Autóápoláshoz tartoznak, annak tulajdonát képezik.
 • Kipróbált ötlet Előnyös következménye egy franchise vállalkozáshoz való csatlakozásnak a cég know-how-jának hozzáférhetősége, ami tulajdonképpen nem más, mint egy recept arra, hogy hogyan vezessünk egy (az) üzletet. Ezzel a befektetéssel az átvevő olyan gazdasági tapasztalatot is kap (például piackutatások eredményei, különböző statisztikák, információk), amelyet más esetben saját magának kéne felkutatnia, beszereznie. Átadásra kerül egy teljes értékű Franchise Könyv amelyben megtalálható minden információ a vállalkozás alapítástól kezdve a szolgáltatások végrehajtásának műveleti utasításán át, egy követendő és ajánlott marketing stratégiáig.
 • Folyamatos támogatás az átadótól A franchise-ba adó köteles átadni mindazt a tudást az átvevő számára, amellyel rendelkezik és segíti az átvevőnek a lehetőségek szerinti maximális bevételt.
 • Támogatás tapasztalattal nem rendelkezőknek 
 • Alacsonyabb kockázat, nagyobb hitelesség Egy franchise vállalkozáshoz való csatlakozás előnye, hogy kevesebb kockázattal jár, mint egy teljesen független vállalkozás alapítása.
 • Az átadó által biztosított reklám, honlap és Facebook támogatás Az átvevő, mint egyéni vállalkozó nem rendelkezik azzal a háttérrel, ami szükséges befektetés megismertetéséhez. Egy honlap és facebook oldal létrehozása is komolyabb anyagi befektetés, a fenntartásáról nem is beszélve. A folyamatos és friss online jelenlét manapság egyre fontosabb és megkerülhetetlen. A vállalkozáshoz szükséges Marketing Stratégia is átadásra kerül.

Gyakran ismételt kérdések:

 • Probléma e, hogy mellékállásban csinálnám?
  Nem, természetesen nem! Mivel az időddel Te rendelkezel és szabadon osztod be.
 • Szükséges e valamilyen végzettség?
  Nem, az Oktatásunk során megfelelő tudást tudsz szerezni a szerek és eszközök hatékony és szakszerű alkalmazásához.
 • Kaphatok e termék mintát?
  Nem tudunk mintát adni, mivel nem tisztító szereket forgalmazunk, hanem a komplett rendszert lehet a Csatlakozási Díjjal megvásárolni.
 • Ha elfogy a Csatlakozási Csomagban lévő tisztítószer akkor újra meg kell vásárolni az egész Csatlakozási Csomagot?
  Nem, természetesen nem. A termékeket, szereket a fogyás mértékében egyesével is lehet rendelni forgalmazói áron.
 • Mit jelent az 1000 %-os haszon?
  A Csatlakozási Csomagban lévő eszközökkel és termékekkel minimum 10-szeres mennyiségű bevétel termelhető ki (hozzáadott munkával) további szerek és eszközök beszerzése nélkül!
 • Hogyan tudok csatlakozni?
  Először töltsd ki az alább található Űrlapot. Ha ez valami oknál fogva nem működik (némelyik böngészővel nem kompatibilis) akkor küldj egy rövid üzenetet (Név, e-mail cím, telefonszám) a következő e-mail címre:
  franchise@cleancarautoapolas.com

Honnan keresünk vállalkozó kedvű, dolgozni vágyó embereket?

Minden nagyobb városból vagy vonzáskörzetéből!

Jelenleg már 9 városban vannak partnereink az országban:

Aki kimarad, az lemarad!

Az oktatás folyamán a teljes folyamatra tisztítási, ápolási folyamatra és a szolgáltatások végrehajtására is megtanítunk! A munkafolyamatok és a szerek alkalmazása egyedi, tapasztalatok alapján kidolgozva!


További részletek telefonon és/vagy személyesen:

A komoly érdeklődőknek további részletek a telefonos vagy személyes megbeszélés után emailban/írásban kerülnek átadásra és üzleti titoknak minősülnek.

Récsi Zsolt

Clean Car Autóápolás tulajdonos / alapító

Tata

Tel: 06-30-8271855

E-mail: franchise@cleancarautoapolas.com

Üzleti ajánlat – Nyiss saját autókozmetikát” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Kedves Zsolt!

  Szeretnék érdeklődni, hogy a 800.000Ft-os kezdőcsomag mit tartalmaz.
  A vállalkozás indításnak mi a menete?Még nem vagyok vállalkozó, most szeretnék belekezdeni. Szeretnék kérni e-mailben tájékoztatást.
  Segítségét előre köszönöm!

  Kedvelés

  1. Kedves József! Az alap csomag tartalmazza az összes összetevőt (gépek, eszközök, szerek, oktatás, honlap – és facebook oldal, jogok) ami szükséges az indulashoz és több mint 750 autó külső, belső tisztítására és ápolására elegendő tisztító szert és eszközt is tartalmaz. Minden ingóság az Ön tulajdonába kerül természetesen és a vállalkozási területén kizárólagosságot élvez. (minden nagyon város és vonzáskörzetében csak egy CleanCar partner található). Kérem emailban küldje el elérhetőségét és holnap felhívom : cleancartata@gmail.com
   Telefonos beszélgetésünk után küldök részletes Üzleti Ajánlatot természetesen.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: