!!!TAVASZI KÁRPIT TISZTÍTÁS AKCIÓ!!!

!!!Tavaszi akció!!!

Itt a jó idő, itt a tavasz!

Ez alkalommal két AKCIÓ is jelentkezik a CLEAN CAR AUTÓÁPOLÁS-nál. Mindkét akció fontos része az autó szellőző rendszerének fertőtlenítése amit érdemes fél évente elvégezni. Mivel számunkra fontos a környezetvédelem és Kedves Ügyfeleink egészsége is, ezért – a tavaly őszi akcióhoz hűen – idén tavasszal is AJÁNDÉK ózonos klímatisztítással szolgálunk a két alábbi KIEMELT szezonális akciónkban:

Corona belső és külső tisztítás és ápolás + AJÁNDÉK ózonos klímatisztítás

Időtartam: 120 perc

Ár: 9900 Ft

Külső – belső tisztítás és ápolás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása, falcok tisztítása, gumiszőnyegek tisztítása. Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása. Corona prémium wax jármű karosszériájára történő felvitele, amely mélyebb fényt ad és védi az autó fényezését, valamint javítja a műanyag elemek megjelenését.Kárpit tisztítás és autóápolás csomag + AJÁNDÉK ózonos klímatisztítás

Jön a tavasz, tisztíttasd meg járműved KÍVÜL-BELÜL! Megtisztítjuk a kocsi belsejét, a padló-, ülés- és csomagtartó kárpitot. Megtisztítjuk és ápoljuk a külsejét, valamint ajándékba fertőtlenítjük a jármű klíma- és levegőrendszerét illetve az utasterét is, hogy egy tiszta, jó illatú és fertőtlenített autót kapj vissza teljesen száraz állapotban!

Időtartam: 180 perc (szárítással együtt)

Ár: 15900 Ft

Belső és külső tisztítás és ápolás, mélykárpit tisztítás (vizes és gőzös) + ózonos klímatisztítás (TÖBB INFO)

Belső tisztítás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása (szilikon mentes), falcok tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, gumiszőnyegek tisztítása

Külső tisztítás és ápolás: Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása.
Mélykárpit tisztítás: gőzös és vizes kárpit tisztítás valamint foltmentes szárítás ipari szárítógéppel.

Kárpit Felár: 7 személyes +4000 Ft, 9 személyes +8000 Ft


Telefonon és Viberen is

06-30-613-8747


TÖBBI SZOLGÁLTATÁSUNK: KATT IDE


tavaszikép


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s