Tartalomhoz

MOBILMOSÁS – A MOBILITÁS ELŐNYEI

Miért jár autómosóba, ha az eljöhet az Ön autójához!?

Beülünk az autóba, elhajtunk a mosóhoz, sorban állunk, mosatunk, kigördülünk, mivel foltos a száradás miatt még fényesítjük, elhajtunk. A kocsimosást legtöbben így képzeljük el. Pedig van ennél kényelmesebb, gazdaságosabb és szebb módja is!

Egy céges gépjárművet amivel képviselik magát a cég arculatát átlagosan havonta kétszer (vezető beosztású, ill. üzletkötők járműveit reméljük többször) elviszik lemosatni. Ez körülbelül 1-2 órás elfoglaltságot jelent autónként. 
Mi sokkal egyszerűbb megoldást nyújtunk Önnek, hiszen a kézi autómosókkal megegyező áron, az Önök telephelyén előre egyeztetett időpontban tisztítjuk meg flottájukat, ezzel megspórolva Önöknek az utazás nehézségeit, az üzemanyag költségét, és a várakozást.

Tekintettel arra, hogy a céges járművek, mint ahogy a munkatársak is, magát a céget minősítik, így elengedhetetlen, hogy a gépkocsik is mindig megfelelő, makulátlan állapotban nézzenek ki. A Főnök nem küldheti kollégáját szakadt farmerben, koszos öltönyben tárgyalni…
Az egyértelműen nem vet jó fényt a vállalkozásra.

Előre megbeszélt időpontban kiszállunk a Cég telephelyére és ott végezzük el a kézi autómosási szolgáltatást. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova “telepíthetjük”, Cégének parkolójába is.

Kérjen egyedi árajánlatot vagy személyes konzultációt még ma!Tel: 06-30-613-8747Kategória

Autóápolás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: